Bones idees per a la seva fusta


Recuperar una tarima, un banc, posar al dia el revestiment d'una casa ... Tot això i molt més en aquest apartat dedicat a inspirar als amants de la fusta.
A través dels exemples exposats en els Projectes CEDRIA i els Casos Reals dels nostres clients, els Trucs i Consells d'aplicació, el Localitzador de Productes i amb l'ajuda de la Guia Ràpida d'Aplicació, la Carta de Colors i el Catàleg General de Productes que pot descarregar des de la columna dreta, li oferim unes pràctiques eines que l'orientaran en l'elecció del producte, el color i l'acabat adequat, preparar bé la fusta i realitzar una aplicació amb èxit.


Casos reals
Restauración de la cubierta del Mercado municipal de Sant Antoni

El proyecto de remodelación del emblemático mercado barcelonés, inaugurado en 1882, se encuentra en pleno proceso de recuperación de uno de sus elementos más importantes, la cubierta.
 

> Veure més
Casos reals
Mantenimiento de una puerta rústica

Se trataba de hacer el mantenimiento oportuno a una puerta rústica del exterior de una vivienda tras varios años sin haberla tocado.

 

Autor: Francisco Feijóo

> Veure més
Casos reals
Pintado de Valla de Jardín

Desde que nos instalaron la valla en el jardín, ahora hace 3 años, no le habíamos hecho nada pues el instalador nos aseguró que al estar fabricada con madera cuperizada no era necesario.

> Veure més
Més idees i projectes
Projectes CEDRIA

Especial Náutica

> Veure més